Ayşe Begüm Onbaşı'dan Tunus'ta Altın Madalya

Ayşe Begüm Onbaşı'dan Tunus'ta Altın Madalya

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dünya çapında dereceler elde eden sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, Tunus'ta yapılan 3. Comegym Akdeniz Oyunları Aerobik Cimnastik Gençler Şampiyonası'nda aerobik cimnastik dalında altın madalya kazandı

Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, altın madalya kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Ayşe Begüm Onbaşı'nın şampiyonada altın kazanmışlığını büyük sevinç yaşadıklarını belirterek, "Son olarak kulübümüz sporcusu Mert Şişmanlar, Avrupa Gençler Judo Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi bir güzel haberde cimnastik dalında bizlere bu keza kadar büyük sevinçler yaşatan Ayşe Begüm Onbaşı'dan geldi sporcumuz bu kez Tunus'ta yapılan şampiyonada aerobik cimnastik dalında altın madalya kazandı. Çok mutluyuz ”dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün elde ettiği başarıların büyük katkısı olduğunu ifade eden kişi Aytaç, “Başkanımız Cengiz Ergün'ün destekleri, kulüp başkanımız atletlerimizle birlikte sporcularımızın verimli olabilmesi için sporcularımızın yetişmesine yardımcı oluruz. Sporumuza değer veren, spora ve sporcuya büyük destek veren başkanımız Cengiz Ergün, bizler için bile itici bir güç oluyor. Cengiz Ergün'ün sporcularımıza verdiğimiz desteği sağlamaya çalıştığımıza karar vermekteyiz. Ayşe Begüm Onbaşı'yı ve bir kez daha tebrik ettiğimiz Ayşe Begüm Onbaşı ve antrenörlerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz ”diye konuştu.


Kaynak: Haber Türk

Bu haber Kübra Çelebi tarafından son kontrolden geçirilerek yayına alınmıştır.