Türk kahvesi makinesine prestijli tasarım ödülü!

Türk kahvesi makinesine prestijli tasarım ödülü!

Türk geleneğinin vazgeçilmez tatlarından biri olan Türk kahvesi için Korkmaz Mutfak Eşyaları Ar-Ge merkezinin tasarladığı "Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi", A'Design Award tarafından düzenlenen tasarım yarışmasında Ev Aletleri kategorisinde ödül aldı!

Ödüllü tasarımın proje sahibi olan Korkmaz Mutfak Eşyaları Ar-Ge merkezi Kahvekolik makinesini şu şekilde tanımlamaktadır: “Türk kahvesi özel tadı, kokusu ve sunumu ile yeri doldurulamaz. Kültürümüzde sadece bir içecek değil, geleneksel yaşam tarzının bir yansımasıdır. Kahvekolik dört fincan kapasitesi ile klasik pişirme yöntemini en doğru şekilde sunmayı hedefliyor. Kullanımı kolay, tek dokunuşla kontrol edilebilir, hacimsel çevre dostu bu ürün değerli ekibimiz tarafından tasarlandı. ”

A'Design Award, tasarımda örnek bir özgünlük seviyesine ulaşmış olan tasarımlara verilen prestijli bir ödüldür. A'Appliance Design Awards'a katılanlar, önde gelen akademisyenler, önemli basın mensupları ve yerleşik profesyonellerden oluşan bir jüri heyeti tarafından anonim bir şekilde değerlendirilir. Aday gösterilen cihaz tasarımları, yalnızca öncü cihaz tasarım çalışmalarını vurgulamak için önceden belirlenmiş değerlendirme kriterlerine göre oylanır.


Ödül resmi web sitesi

Bu haber Kübra Çelebi tarafından son kontrolden geçirilerek yayına alınmıştır.