Marmara Adası'nın Asmalı Limanı 30 Agustos Zafer Bayramı'nda dile geldi

Marmara Adası'nın Asmalı Limanı 30 Agustos Zafer Bayramı'nda dile geldi

Marmara Adası'nın Asmalı "Night Crew" graffiti sanat ekibi tarafından renklendirildi.

Marmara Adası'nın Asmalı "Night Crew" graffiti sanat ekibi tarafından renklendirildi. Asmalı Limanı'na fişek gibi iki genç öğrenciden oluşan "Night Crew / Gece Ekibi" boyalarıyla dokundu ve limanda çiçekler açtı!

Marmara Adası'nın huzur limanı Asmalı'nın görünümü bir anda değişti; aydınlandı, şenlendi, limanın mendireği dile geldi, ziyeretçileriyle konuşmaya başladı: Asmalı'nın kendine özgü özelliklerini yansıtır oldu.

Balıkesir/Dursunbey'li Enes Ömürlü ve İbrahim Balatlı, ilkokul birinci sınıfta tanışmışlar, o gün bugündür sıkı iki kafadar olmuşlar ve gönüllerini graffiti sanatına kaptırmışlar.

Enes Ömürlü (Nick Name: Mr. Bens), Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi, 21 yaşında..

İbrahim Balatlı (Nick Name: Seant), Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi, 21 yaşında..

Fişek gibi, gözlerinin içi gülen, geleceğe umutla bakan bu iki genç graffiti sanatçısı, Marmara Adası'na yaptıkları başarılı ve örnek graffiti çalışmalarına 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlandığı bugün "Night Crew" imzasını atarak, çok genç yaşta ölümsüzlüğe talip oldular. Marmara Adası halkı ve adaya gelen her ziyaretçi onların graffiti çalışmalarına hayranlıkla bakacak, imzalarıyla karşılaşacaklar.

Asmalı halkı, graffiti sanatçıları Enes Ömürlü ile İbrahim Balatlı'ya çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.

Bu haber Kübra Çelebi tarafından son kontrolden geçirilerek yayına alınmıştır.