Engelli kedilere annelik yapıyor

Engelli kedilere annelik yapıyor

Bursa'da hayvansever Zeynep Demidoğa, sokaklardan ve farklı şehirlerden bulduğu engelli hayvanlara evinde annelik yapıyor. Cerrahî müdahale yapılacak kedileri veterinere götürüp tedavilerini yaptırıyor. Demidoğa, "Çok sayıda ayağı olmayan ve gözü görmeyen kedi besliyorum. Kediler benim evladım gibi. Evimde 65 kediyi her gün besliyorum" dedi

Bursa'da, hayvansever Zeynep Demidoğa, evinde onlarca engelli kediye çocuğu gibi bakıyor. Sokaklardan ve farklı şehirlerden bulduğu engelli hayvanları evine getirerek onları besliyor. Cerrahî müdahale yapılacak kedileri veterinere götürüp tedavilerini yaptırıyor. Hayvansever kadının evinde çok sayıda ayakları olmayan ve gözleri görmeyen kedi bulunuyor.

Toplam 65 kediyi besleyen kadın, ayrıca HAÇİKO Derneği Bursa Şube sorumlusu olarak görev yapıyor. Sokakta bulduğu kedilere gözü gibi baktığını ifade eden Zeynep Demidoğa, "Hayvanları çok seviyorum, sokakta bulduğum ve bana ihbar yapılan engelli ve sakat hayvanları gidip alıp tedavilerini yaptırdıktan sonra evimde besliyorum. Çok sayıda ayağı olmayan ve gözü görmeyen kedi besliyorum. Kediler benim evladım gibi. Evimde 65 kediyi her gün besliyorum" dedi.

Bu haber Nurseli Işık tarafından son kontrolden geçirilerek yayına alınmıştır.